Pompeian Behang Van Cole And Son In More Than Classic

Pompeian Behang van Cole and Son Uit de Cole and Son behangcollectie Contemporary Restyled

Pompeian Behang van Cole and Son heeft een harlekijnsruit met schaduwwerking. Uit de Cole and Son behangcollectie Contemporary Restyled

Pompeian behang van Cole and Son heeft een patroon van een harlekijnsruit met schaduwwerking. Daarmee lijkt het alsof het behang reliëf heeft. Het behang is zo bijzonder mooi, dat het speciale aandacht krijgt in de 75e editie van het blad More Than Classic, de speciale jubileum editie. (More than Classic abonnee worden? Klik hier)

Pompeian Behang van Cole and Son

Het Pompeian behang is vernoemd naar de beroemde stad uit het beroemde Romeinse Rijk: Pompeï. De schaduwwerking die het behang heeft is werkelijk geweldig mooi. En bovendien enorm van deze tijd. Sowieso zijn geometrische behangpatronen aan een enorme opkomst bezig. Niet alleen in fashion, ook in het interieur. Daarnaast heeft de harlekijnsruit ook iets klassieks en stijlvols. In de film The Great Gatsby wordt een look-a-like van het het Pompeian behang gebruikt in de slaapkamer van Leonardo di Caprio, die de rol van Mr. Gatsby speelt. Alleen is het Pompeian behang mooier. (een foto van de Great Gatsby slaapkamer vindt u onderaan dit artikel).

Pompeian behang uit de serie Contemporary Restyled

Het pompeian behang maakt onder andere deel uit van de Cole and Son behangcollectie Contemporary Restyled. Dit behangboek omvat diverse populaire Cole and Son behangpatronen, die aanvullende kleuren hebben gekregen, zoals beige.

Pompeian behang verkrijgbaar via Luxury By Nature

Het Pompeian behang van Cole and Son is er in de kleuren zwart, beige en wit. En verkrijgbaar via Luxury By Nature. Wilt u een proefstaatje van dit behang aanvragen, dan kan dat. Wilt u het behang online bestellen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Als officieel dealer van Cole and Son is Luxury By Nature een officieël Cole and Son verkoopadres.

Pompeian Behang van Cole and Son heeft een harlekijnsruit met schaduwwerking. Uit de Cole and Son behangcollectie Contemporary Restyled

Pompeian behang van Cole and Son in More Than Classic, verkrijgbaar via Luxury By Nature.

 

Pompeian Behang van Cole and Son heeft een harlekijnsruit met schaduwwerking. Uit de Cole and Son behangcollectie Contemporary Restyled

Pompeian Behang, hier in het antraciet / zwart met goud. Van Cole and Son

 

Cole and Son behang Luxury By nNture

De slaapkamer uit de film The Great Gatsby, ook met een harlekijnsruit. Als u dit mooi vindt, vindt u Pompeian vast helemaal geweldig. Want Pompeian van Cole and Son heeft zelfs schaduwwerking, dat een relieëf effect geeft.

Post to Twitter

Comments

  1. Anja ten Hove says:

    Graag zou ik een staaltje ontvangen van dit behang

  2. Hello!! me ha molado esta publicación, creo haber tomadobuena anotacion, me encanta Tailandia y deseo
    volver el próximo mes me quedo chequeando otras mas,
    me apunto a esperar las novedades, muchas gracias

Speak Your Mind

*