Woonbeurs 2012 Seasons Juttershuis: luxury by nature

Tot en met zondag 30 september 2012 kun je terecht in de RAI te Amsterdam voor de Woonbeurs. Het woonevenement van Nederland, voor wie graag met zijn huis bezig is.

Het aanbod van deelnemers aan de Woonbeurs Amsterdam is weer zorgvuldig gekozen. Ontdek en geniet van nieuw talen in Design City. Bezoek de allermooiste desingmerken van Nederland in de Dutch Design Special. En ontdek de nieuwste woonproducten en collecties van grote en kleine merken. Tot slot kunt u zich laten inspireren door de huizen die zijn ingericht door uw favoriete woonbladen.

Seasons Juttershuis Woonbeurs

Ook woonblad Seasons Magazine heeft een ‘huis’ op de Woonbeurs ingericht. Waarbij de New England woonstijl centraal staat. Een heus Juttershuis heeft topstylist Annelies Morris voor de beurs gecreeërd, dat vol staat van de bijzondere naturalia en luxe woonaccessoires. Mooie grote schelpen op voet, nautilusbekers, vitrinekastjes en stolpen. Naast vintage roeispanen, edelsten en mineralen en antieke decoratieve boekjes.

Een deel van het bijzondere assoritment dat in het Juttershuis van de Seasons stand is terug te vinden, is te koop via luxurybynature.nl.

More Than Classic Stand Woonbeurs

Als u naar de Woonbeurs gaat, neem dan ook eens een kijkje in de stand van het woonblad More Than Classic. Het woonhuis van More Than Classic is dit jaar ingericht door interieurontwerper Steven van Manen. Een bijzonder mooi langwerpig huis. Chique, modern, vol licht en kleur. Ook hier weer alle ruimte voor gepolijste nautilusschelpen, ballonvisjes (kogelvisjes), bijzondere koffietafelboeken, mooie mineralen als bergkristal, amethist, roze kwarts en celestiet. En…. een lief leuk eendje bij het bad.

Bezoek Woonbeurs Amsterdam

openingstijden

Dinsdag 25 september t|m zondag 30 september 2012
Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur
Avondopening op donderdag 27 en vrijdag 28 september tot 22.00 uur

locatie
Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Post to Twitter

Speak Your Mind

*