Woonbeurs Amsterdam 2011 RAI

Tijdens de Woonbeurs Amsterdam kunt u interieuradvies krijgen op het Adviesplein van ervaren CRISP stylisten.

De Woonbeurs Amsterdam 2011 vindt plaats van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober 2011 in de Amsterdam RAI.  Een feest van primeurs, trends en wooninspiratie.

Woonbeurs Amsterdam 2011

In september gaat het nieuwe woonseizoen van start met de negentiende editie van de Woonbeurs Amsterdam. Op hét woonevent van en voor Nederland wordt een compleet aanbod gepresenteerd waarin alle woonbranches vertegenwoordigd zijn. De Amsterdam RAI staat in het teken van binnen- en buitenwonen in alle stijlen. Ruim driehonderd vooraanstaande woonprofessionals delen hun expertise met woonliefhebbers.

Woonbeurs Amsterdam & CRISP: advies op maat

Edwin Huisman van Crisp geeft advies op het Adviesplein van de Woonbeurs

Het Woonbeurs Amsterdam adviesplein is dé plek op de beurs waar u als bezoeker met plattegronden van uw (nieuwe) huis en foto’s van uw inrichting voor deskundig en persoonlijk advies terecht kunt. Op het plein wordt in samenwerking met Flexa en Luxaflex moodboards gemaakt en advies gegeven door professionele stylisten van CRISP. Ik, interieurontwerper Edwin Huisman van HUIS Interieurontwerp uit Amsterdam is ook bij CRISP aangesloten, en is tijdens de Woonbeurs Amsterdam ook aanwezig om u met plezier van advies te voorzien! (Op Zondag, Woensdag, Donderdagavond en Vrijdagavond om precies te zijn).

Stands van woonbladen op Woonbeurs

Alle grote Nederlandse woonbladen zijn ook in 2011 vertegenwoordigd tijdens de Woonbeurs Amsterdam 2011

Een van de meest inspirerende onderdelen van de Woonbeurs Amsterdam zijn de stands van de woon- en buitenbladen.

Door middel van levensgrote modelwoningen geven de redacties van Eigen Huis & Interieur, vtwonen, ariadne at Home, 101 Woonideeën en More Than Classic hun visie op de woontrends van dit moment.

More Than Classic

Interieurontwerper Paul Linse bedacht hoe hij voor het More Than Classic huis een grachtenpand als loft zou kunnen inrichten, vrouwelijk én mannelijk, warm klassiek én van deze tijd. Een interieur dat uitstekend geschikt is om in weg te dromen, én om in te leven.

Praktische informatie Woonbeurs

Zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober 2011. Elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Donderdag en vrijdag tot en met 22.00 uur. Maandag 26 september is de beurs gesloten in verband met een Vakdag.

Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Bereikbaarheid

 

Gaat u ook? Laat een reactie hieronder achter!

Post to Twitter

Speak Your Mind

*