Deyrolle Parijs: shoppen in Parijs tussen opgezette dieren

Als u in Parijs bent moet u zeker eens een bezoek brengen aan Deyrolle in Parijs. Want bij Deyrolle is het avontuurlijk shoppen. Letterlijk wel te verstaan, want Deyrolle heeft een enorme collectie aan opgezette dieren. Leeuwen, zeebra’s, krokodillen, ijsberen, bruine beren, diverse tropische vogels, een giraffe, een babyolifant, apen, herten, lama’s, pauwen. Allemaal opgezet. En allemaal te koop!

Collectie Deyrolle: opgezette dieren, koraal en …

De nautilusbekers van Deyrolle zijn ook bij Luxurybynature.nl te koop

 

Daarnaast biedt Deyrolle ook diverse mooie stukken koraal. Variërend van blauwkoraal en ‘wit’ koraal, tot schitterend rood waaierkoraal en annemonen. Er zijn bijzondere nautilusbekers, gemaakt van grote nautilusschelpen. Enorme grote rijk gevulde glazen stolpen met zeesterren en krabben. En als klap op de vuurpijl heeft Deyrolle Parijs een enorme verzameling inseketen en vlinders. Waaronder de blauwe Morphovlinder.

De collectie bevat dus heel veel unieke en bijzondere luxe woonaccessoires. Als u naar Parijs gaat shoppen of winkelen moet u deze winkel zeker aandoen!

Deyrolle: filmdecor ‘Midnight in Paris’

Deyrolle bestaat al sinds 1831 en is met haar bijzondere collectie van naturalica inmiddels een begrip in Frankrijk, maar ook ver daar buiten. Woody Allen heeft er zelfs enkele scenes van zijn nieuwe film ‘Midnight in Paris’, waar in Deyrolle een chique cocktailparty wordt gehouden.

Cocktails drinken bij Deyrolle, in de film: Midnight in Paris

Online shoppen

Bent u geinspireerd geraakt door de schitterende collectie van Deyrolle? Neem dan ook eens vrijblijvend een kijkje op de webshop luxurybynature.nl, waar u ook terecht kunt voor schitterende stolpen, een rijkelijk gevulde collectie koraal, opgezette dieren en zoekopdrachten. Het koraal bij Deyrolle is ook te koop bij LuxuryByNature.nl

Deyrolle vindt u op het volgende adres:

Deyrolle

46 rue du Bac

75007 Parijs

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag: 10:00 – 13:00 en van 14:00 – 19:00 uur.

Metro: Rue du Bac

Bus: 84, 63, 69, 68,94 en 83

 

 

 

Het koraal van Deyrolle is ook via LuxuryByNature.nl verkrijgbaar

Post to Twitter

Comments

  1. I know this site gives quality based content and additional stuff, is there any other web
    site which offers these kinds of information in quality?

Speak Your Mind

*