Miljonair Fair 2011

Het zal u vast niet ontgaan zijn. De 10e editie van de Miljonair Fair in de RAI te Amsterdam is inmiddels een feit. Tot en met 12 december 2011 kan iedereen genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Ruim 350 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren zich hier aan meer dan 50.000 bezoekers.

Robin Sluijzer ontwerpt JFK Lounge

Het tijdschrift JFK (For Great Men) heeft tijdens de Miljonair Fair een eigen JFK Lounge, ontworpen door Robin Sluijzer. Hij ontwerpt concepten voor luxe appartementen, hotels en restaurants. En voor de 3e keer verzorgt hij het concept voor de JFK Lounge. Zelf omschrijft Robin zijn stijl als Raw Luxury.

Op verzoek van Robin is de JFK Lounge afgestyled door Edwin Huisman van LuxuryByNature.nl. Deze eerste samenwerking tussen Robin Sluijzer en LuxuryByNature.nl kunt u nu zelf ontdekken tijdens de Miljonair Fair 2011 (Deltahal 123).

Kom langs en geniet van een rijke en warme ambiance van de mooiste opgezette dieren, gevulde stolpen, koraal, luxe kussens van zebra, springbok en blue wildebeast. Vergezeld van de beste dj’s.

Hieronder enkele sfeerimpressies:

Deze opgezette leeuw is te koop op de Miljonair Fair. JFK Lounge, via luxurybynature.nl

Deze opgezette leeuw is te koop op de Miljonair Fair. JFK Lounge, via luxurybynature.nl

U kunt ons herkennen aan de stand met de kameel, ijsbeer en… Leeuw!

Post to Twitter

Speak Your Mind

*