Opening Abercrombie & Fitch Amsterdam: 13 december 2012

De datum voor de opening van Abercrombie & Fitch voor Amsterdam is bekend. Donderdag 13 december 2012 zal na een flinke verbouwing eindelijk het langverwachte Abercrombie & Fitch flagshipfiliaal in Amsterdam haar deuren openen voor het grote publiek!

Abercrombie & Fitch Amsterdam komt in het voormalige historiche pand van warenhuis Metz & Co., op het adres Leidsestraat 32-34.  Deze locatie kwam vrij nadat Metz en Co. in april verhuisde naar een pand iets verderop.

Abercrombie Amsterdam krijgt ook Abercrombie Kids

Het Nederlandse Abercrombie & Fitch zal in Amsterdam ruimte bieden aan zowel Abercrombie & Fitch als aan Abercrombie Kids. Dus ook  ouders met kinderen (doepgroep 7 – 14 jaar) kunnen er straks vanaf december terecht.
Tekenend voor Abercrombie zijn de mooie historische panden. Zoals Abercrombie Parijs zit aan de Champs-Elysées en Abercrombie London op het Savile Row, tussen de kleermakers. Vlakbij het chique Little Bond Street. Bedacht en ontworpen door Selldorf Architects.

Abercrombie’s marketingmix voor uw interieur

Een bezoek aan Abercrombie is altijd een bijzondere ervaring. Omdat men alle zintuigen prikkelt. Naast mooi personeel maakt men gebruik van geurmarketing. En is het pand voorzien van schitterende donkere kasten met zeer gericht led-, zodat de kleding goed wordt uitgelicht. Dat een goed lichtplan veel voor een interieur kan doen, blijkt wel uit het feit dat men niet tot nauwelijks direct licht gebruikt. Maar bijna alleen maar indirect licht.
Abercrombie & Fitch Mark Beard schilderijDaarnaast maken ook enorm grote schilderingen deel uit van het Abercrombie interieur. De schilderijen die men hier gebruikt komen van de hand van vaste huisschilder Mark Beard. Het zijn blikvangers die in zichtlijnen hangen.
En er is nog meer kunst bij Abercrombie. Want naast de schilderijen van Mark Beard staat er vaak ook nog een groot bronzen standbeeld.
Tot slot is er altijd nog de kop van een opgezette Moose, het logo van Abercrombie & Fitch. En in veel gevallen ook nog vintage ski’s of peddels.
Opgezette dieren en vintage gebruiksvoorwerpen zoals peddels, decoratieve antieke boekjes en glazen stolpen met een object zijn ideale manieren om meer sfeer in uw huis te brengen. Behalve voor winkels werkt het ook goed voor bars en restaurants.
Happy shopping bij Abercrombie & Fitch Amsterdam vanaf 13 december 2012.
“>

Post to Twitter

Comments

 1. Julia says:

  Hoelaat is de opening op 13 december?

 2. Edwin Huisman says:

  Hoi Julia, de kans is groot dat je een paar dagen voor de opening op al een aantal Abercrombie modellen voor de winkel kunt spotten.

  Ik werk niet voor Abercrombie. Maar ik heb wel voor je ontdekt dat in veel gevallen de opening rond 11:00 uur in de ochtend is. Dus de kans is groot dat rond 11:00 de deuren open gaan.

 3. Laura says:

  Hoelaat stopt de opening ongeveer? Gaat het ook nog in de avond door?

 4. Edwin Huisman says:

  Als de deuren voor het publiek eenmaal open zijn, is de opening voorbij. Dan is de winkel immers geopend. Op youtube vind je genoeg filmpjes over de opening van Abercrombiewinkels in Europa. Bijvoorbeeld hier, http://www.youtube.com/watch?v=dFITUl1-Y94 van de opening in Parijs.

  Het is op donderdag altijd koopavond in Amsterdam. Dus ik verwacht dat je tot 21:00 uur helemaal los kunt gaan met shoppen. Overigens werk ik NIET voor Abercrombie. Dus het kan zijn dat ze op het laatste moment nog dingen omgooien of veranderen. Dat weet je natuurlijk nooit. Ook ik niet.

 5. is er ook iemand aanwezig die veel weet over de weg die de kleding aflegd?
  aangezien ik een aantal vragen over de handel wil stellen voor mij sectorwerkstuk.

  groetjes Lieke Oude Groen

 6. Edwin Huisman says:

  Lieke, ik weet het niet.
  Succes met je werkstuk.

 7. Sandra says:

  Ik wil graag weten of er nu wel of geen kinderkleding verkocht gaat worden. Ik zie dat het er wel staat maar inmiddels doorgestreept. Betekent dit dat het verandert is en dus niet verkocht gaat worden?

 8. Ik ben er zaterdag 15 december met mijn zoontje geweest, helaas geen kids!! Ik begreep van het personeel dat het nog niet helemaal zeker is of het nog komt. Balen!

 9. Jasper says:

  Is er ook een mogelijkheid om in de A&F store in Amsterdam te werken? Zo ja, wat zijn de toelatingseisen?

 10. Edwin Huisman says:

  Hoi Jasper, wellicht zoeken ze nog personeel. Dat is iets wat je het beste in de store zelf kunt vragen aan de manager die er op dat moment is.
  Succes!

 11. Edwin Huisman says:

  Voorlopig even niet. Maar alles is nog mogelijk.

 12. Hoi! Ik vroeg me af of er ook een Abercrombie and Fitch etage voor kinderen komt. Er is nog een etage maar daar staat altijd een vrouw voor en daar mag je dus niet komen. Weet iemand wanneer die open gaat en of het dan voor kinderen is?

  Groetjes, Rio

 13. Edwin Huisman says:

  Hoi Rio,

  Er zijn nog steeds plannen om een A&F Kids te openen op de 4e verdieping. Maar op dit moment wordt ie nog verbouwd. Wanneer het open gaat weet ik helaas ook niet niet. Je zult dus nog even geduld moeten hebben. En af en toe eens binnenstappen om te kijken of het al open is. Maar dat is geen straf, toch?

Speak Your Mind

*