Woon ook als The Hilfigers

Wie zich wil kleden als The Hilfigers gaat natuurlijk naar een van de Hilfiger winkels van Tommy Hilfiger. Of shopt online voor een stijlvolle preppy collectie. Maar om die lifestyle ook door te trekken naar uw huis. Dat is natuurlijk een ander verhaal. Of toch niet?

We hebben een van de meest recente advertenties van Tommy Hilfiger geanalyseerd. En bij LuxuryByNature.nl vindt u alles om thuis net zo chique te wonen als The Hilfigers!

Ook wonen als The Hilfigers? LuxuryByNature.nl!

Nr 1: Sanderson Meubelstof

Het Britse behang- en stoffenmerk Sanders heeft een nieuw meubelstoffencollectie genaamd Orlando Weaves en Orlando Velvets, met schitterende vergelijkbare patronen en kleuren. Geschikt voor het bekleden van stoelen, banken en hockers. Daarnaast kunt u er ook kussens van laten maken. Kortom, bijzonder veelzijdig. Dus mocht u nog een oud meubelstuk hebben dat wel een opknapbeurt kan gebruiken. Laat het herstoferen.

Nr 2 Blauwe Aziatische Vazen

Ze zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Maar niet iedereen zal een enorme hal hebben als The Hilfigers. Dus is een tafelmodel Blauw Witte Aziatische vaas natuurlijk een uitkomst.

Nr 3 De opgezette fazant

Vergeet het hert boven de open haard. Dat is inmiddels voltooid verleden tijd. Een beetje Hilfiger heeft een zebra aan de muur. En als dat om de een of andere reden niet lukt: een fazant. Zoals bijvoorbeeld deze Koningsfazant.

Maar een leuke eend of toch die zebra, mag natuurlijk ook. En zit het dier dat u zoekt er niet bij, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden!

 

Nr 4: Oude antieke decoratieve boeken en boekjes

De gezelligheid van een bibliotheek. Maar dat wat minder kolossaal. Dat zijn oude antieke boeken en boekjes. Bij LuxuryByNature.nl kunt u ze per 3 krijgen. En ze zijn echt oud. Kom daar vandaag de dag nog maar eens om.

Nr 5: Een oud portret of olieverfschilderij

Geen hal of woonkamer zonder mooi klassiek schilderij. Natuurlijk kunt u uzelf in olieverf laten vereeuwigen. Maar het kan natuurlijk ook wat simpeler. Met een mooi klassiek bloemschilderij, of een klassiek portret. Voor wie een stapje verder durft te gaan, heeft LuxuryByNature.nl ook metalen wandpanelen. Grote bronzen platen van 80 x 80 cm, waar met de hand een schitterend patroon in is geslagen. Mooi alleen, 2 stuks naast elkaar. Of een complete wand.

 

Post to Twitter

Speak Your Mind

*