Visie op interieurontwerp

Uw woning is de ene keer een plek om vrienden en gasten te ontvangen en te vermaken. De andere keer is het een rustige haven waar u zich terug wilt trekken van de buitenwereld.

Wonen is iets persoonlijks, iets privé. Uw huis en interieur zijn een afspiegeling van uw lifestyle en van u. De mate van harmonie, rust en spanning geven signalen af over uw persoonlijkheid.

In een goed interieurontwerp krijgen zaken een toegevoegde waarde. De verhouding van compositie, lijnenspel en gebruik van kleur toveren een ruimte om tot een harmonieus geheel, waarin geleefd kan worden. En waar u zich op een natuurlijke wijze kan bewegen.

Een interieur is geen decor. Een goed interieur voelt warm. Is verrassend zonder te shockeren. Iedere ruimte dient dan ook aan te sluiten bij diens functie en stemming. Dan pas haalt u het maximale uit uw woning.

HUIS Interieurontwerp kan voor u een totaal plan maken en het project begeleiden. Maar ook kunnen we u helpen met:

  • een kleuradvies,
  • een lichtplan,
  • een indeling voor de nieuwe keuken of badkamer of
  • met de stoffering, zodat u ook het juiste kleed of de mooiste gordijnen in huis haalt.

Mijn kijk op een werkruimte

Een werkplek dient inspirerend te zijn, zonder af te leiden. Dient rust uit te stralen zonder saai te worden.
Een werkplek dient een afspiegeling te zijn van uw bedrijf en waar uw merk voor staat. Het hoort uw positionering te onderbouwen.
Het interieur is practisch en ergonomisch. En geeft aan dat u klaar bent voor de toekomst.  Harmonie en positieve  prikkels zorgen voor opgewektheid in uw bedrijf.

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we alle interieurwensen bespreken.


twitterbutton.nl


Post to Twitter