Emma Bridgewater Behang En Stoffen

Op verzoek van en in samenwerking met het Engelse behangmerk Sanderson heeft de bekende populaire designer Emma Bridgewater een schitterende behang en stoffencollectie ontworpen.

Emma Bridgewater is in Nederland bekend om haar bijzondere beschilderde aardewerk. Een hit in zowel Engeland als in Nederland. Niet zo vreemd dus dat Sanderson de samenwerking zocht.

De Emma Bridgewater behangcollectie bestaat o.a. uit de behangpatronen Coral, en Polka Dots, met vrolijke stippen. Het Daisy Spot behang heeft een mooi rond werkje. Floral Damask is een echt damask patroon zoals alleen zij dat kan bedenken. En Splatter voert ons terug naar vroeger, toen we met ecoline op een raampje spatten mochten maken. Sweat pea heeft vrolijke erwten. En het behang The Dresser tot slot, geeft een kijkje in de kast van Emma. Overigens is dat laatste behang heel erg breed.

De Emma Bridgewater interieurstoffen zijn geschikt voor meubels die licht worden gebruikt. Als ook voor het maken van spreien, kussens en gordijnen.

Veel van de meubelstoffen zijn ook als behang verkrijgbaar. Maar er zijn ook stoffen die niet als behang verkrijgbaar zijn, zoals de Polka Stripe stof. Love, Figs en Pomegranate. De stof van The Dresser is overigens in stof in meer kleuren beschikbaar, dan bij het behang.

De Emma Bridgewater stoffen en behang papier collectie is online en in de showroom verkrijgbaar via Luxury By Nature.

Hearts bedroom portrait polka dot emma bridgewater behang sanderson luxury by nature coral sfeer

Post to Twitter

Cole & Son Folie Behang Papier Collectie

De nieuwe Folie Cole and Son behang papier collectie heeft helemaal niets met foliebehang te maken. Maar is o.a. geinspireerd op oude Franse toile patronen. Het behang is organic and floral! En rijk aan dierenpatronen, zoals een menagerie behang, een historische manier van (wilde) dieren houden. Vergelijkbaar met de dierentuin van nu.

Daarnaast is de Cole & Son Folie behangcollectie gebaseerd op tuinen, parken en landschappen. We hebben bij Luxury By Nature al een voorproefje gezien van dit nieuwe behang, en wij zijn enthousiast!

Cole and Son Folie bevat de volgende behang patronen:

•Bagatelle

•Bourlie

•Broderie Border

•Fontainebleau

•Louis

•Marly

•Parterre

•Parterre Border

•Rousseau

•Rousseau Border

•Tivoli

•Trianon

•Versailles

•Versailles Grand

•Villandry

De nieuwe collectie Folie komt begin 2014 op de markt en is o.a. online verkrijgbaar bij Luxury By Nature.  Waar u terecht kunt voor de gehele collectie van Cole and Son.

Post to Twitter

Sanderson Voyage of Discovery Behang Collectie

Sanderson voyage of discovery behang papier collectie luxury by nature 2Sanderson behang heeft ons laten weten dat ze begin 2014 komen met een nieuwe behang- en stoffencollectie die ons vrolijk zal stemmen. De nieuwe adembenemende behang collectie is getiteld Voyage of Discovery en geïnspireerd op de exotische ontdekkingen van onze reislustige voorvaders.

Sanderson Voyage of Discovery heeft behang met ondeugende kapucijnapen, weelderige varens en zeer gedetailleerde botanische tekeningen. En dat klinkt alleen al leuk!

De Sanderson Voyage of Discovery behangcollectie heeft de volgende patronen:

  • Christabel
  • Clementine
  • Cocos
  • Coral Reef
  • Galapagos
  • Manila
  • Picture Gallery

Naast behang heeft Sanderson ook een matching stoffencollectie, die perfect aansluit op de Voyage of Discovery behang collectie. Zowel het behang als de stoffen van deze collectie zijn vanaf 2014 verkrijgbaar bij Luxury By Nature.

De nieuwe Sanderson behangcollectie Voyage of Discovery is verkrijgbaar via Luxury By Nature.

De nieuwe Sanderson behangcollectie Voyage of Discovery is verkrijgbaar via Luxury By Nature.

Post to Twitter

Coordonne Tiles Behang Tegelbehangpapier Via Luxury By Nature

Tiles tegelbehangpapier, van Luxury By Nature

Het Tiles tegelbehang is geinspireerd op de Spaanse, Portugese en Marokaanse tegels. Hier dus als behang, eenvoudig zelf toe te passen!

De nieuwe behangcollectie Tiles van Coordonne is geinspireerd op de rijke architectuur van Antoni Gaudi’s modernistische Barcelona. En de grote paleizen uit de 11e eeuw in Andalusië. Historische mozaiekontwerpen en tegelontwerpen worden in de Tiles behangpapier collectie gereproduceerd  op hoge kwaliteit vliesbehang, waar de contrasterende kleuren en texturen van de tegels op op uitkomen. Het tegelbehang Tiles wordt geleverd per rol van 46,5 cm breed en 9 meter lang.

Het tegelbehang Tiles van Coordonne is perfect toe te passen in een eclectisch interieur. En sluit naadloos aan op de nieuwe woontrend Modern Nomad, zoals deze onlangs is vastgesteld door Perscentrum Wonen.

Tiles Behang verkoopadressen

U vindt het Tiles Tegelbehangpapier bij Luxury By Nature.

Tiles behangpapier Feze, verkrijgbaar via Luxury By Nature.

Het Tiles tegel behangpapier past perfect in de nieuwe woontrend Modern Nomad.

[Read more...]

Post to Twitter

Woonmodetrend Day & Night (Rariteitenkabinet)

Twee trendy interieurs. Donker en licht. Een verschil als dag en nacht!  

Intiem en excentriek tegenover kraakhelder en zoet. Het donkere Rariteitenkabinet of de kleurrijke Droomfabriek. De Dark Ages versus De Verlichting. Het verschil tussen nacht en dag ervaren we met woonmodetrend Night & Day. Enerzijds een excentriek interieur met hout, koper en donkere tinten als zwart, bruin, burgundy en nachtblauw. Anderzijds een artistiek interieur met beton, wit en frisse pasteltinten. Wie ben jij; een dauwtrapper of nachtvlinder?

Woontrend Night-Day-luxury by nature foto 1

Donker als de nacht

’s Nachts dimmen we de lichten en gaan de kaarsen aan. Het interieur is sfeervol en donker, met gloedvolle kleuren en materialen. Zwart, donkerbruin, koraalrood, diep oranje, en nachtblauw combineer je met houten meubelen en accessoires in brons en koper. Decoreren is een must, met oosterse tapijten en kussens. De kachel aan en met een glas cognac in je comfortabele stoel: laat die nacht maar komen!

Woontrend Night-Day-Night-1-80 luxury by nature

Tafel Two Tops Secretary van Marcel Wanders voor Moooi, bijzettafel Tray Table van Hay en stoel links Buzz van Bertjan Pot voor Arco beide via The Frozen Fountain, Windsor stoel rechts J110 van Hay via Pols Potten, vest van Inti, schapenvachten van Luxury By Nature, groot bloemstilleven van Wilhelmine van Aerssen Agenturen, kleine schilderijtjes van Prinsheerlijk Antiek, stofrollen op achtergrond uit de winkel van Piet Hein Eek. Op de schrijftafel van links naar rechts: zeeëgels van Jooh Art and Interior, Goliathkever in lijst, vissenskelet, antieke stopfles met zaden en Rosella parkiet , bol uit halfedelsteen en zeeëgel op houten voet van Luxury By Nature, cilindervazen van Lex Pott, koraal op sokkel van Luxury By Nature, koperen bureaulamp en Senegalese kralensnoeren van Pols Potten, zwarte kelk Tasting Glass van Droog i.s.m. het Rijksmuseum. Op bijzettafel: luchtbevochtiger met verlichting van Eibert Draisma, amethist en kogelvis van Luxury By Nature, antieke boeken van Prinsheerlijk Antiek.

[Read more...]

Post to Twitter

Verbouwing Lutherse Kerk Breda

HUIS Interieurontwerp, een onderdeel van Luxury By Nature, is het afgelopen jaar nauw betrokken geweest bij de verbouwing van de De Lutherse Kerk Breda. Het schitterende kerkpand aan de Veemarktstraat is aangepast aan de wensen van deze tijd, met behoud van de karakteristieke elementen en historische details. De kerk en de crypte zijn getransformeerd tot een multifunctionele ruimte waar jong en oud zich in een grand café-achtige stijl zullen thuisvoelen. Daarmee is de Lutherse Kerk Breda ook geschikt voor het afhuren voor concerten, uitvoeringen, exposities, diners en trouwerijen.

Interieurontwerper Edwin Huisman van Luxury By Nature heeft o.a. zorggedragen voor het nieuwe meubilair en het verlichtingsplan voor de kerk en 16e eeuwse crypte. Als ook voor de gewenste akoestiek, stoffering en het kleurgebruik.

 

Lutherse Kerk Breda Interieurontwerper Edwin Huisman

Lutherse Kerk Breda verbouwd door Edwin Huisman HUIS Interieurontwerp, onderdeel van Luxury By Nature

Post to Twitter

Harlequin Leonida Behang Collectie Via Luxury By Nature

Het Engelse behangmerk Harlequin heeft weer een nieuwe behangcollectie geintroduceerd. En Harlequin dealer Luxury By Nature heeft de eerste foto’s!

Het gaat om de nieuwe collectie Harlequin Leonida, geinspireerd op de grandeur uit vervlogen tijden. Met schitterende velour prints en patronen met een verweerd randje. Denk aan mooie tegelmotieven, ronde paisley’s en …. Ach, hieronder de foto’s. U moet zelf maar even kijken.

De nieuwe Harelquin Leonida behang collectie is natuurlijk ook online te bekijken en te bestellen. Wilt u het behang in het echt zien? Maak dan gewoon een afspraak, of vraag een Harlequin behangstaal aan.

 

Harlequin Leonida behang collectie dealer luxury by nature 2

Geniet van de grandeur van weleer, met een rafelig randje. Harlequin Leonidas behangcollectie, in prachtige vergrijsde tinten en pasellen.

Harlequin Leonida behang collectie dealer luxury by nature 3

De nieuwe Harlequin behang collectie Leonida is verkrijgbaar via Luxury By Nature

Harlequin Leonida behang collectie dealer luxury by nature

Het enthousiastme was groot op de Engelse vakbeurs, waar Harlequin de Harlequin Leonida behangcollectie presenteerde. Hier met Luxury By Nature.

harlequin leonida behang via luxury by nature behangdealer

Post to Twitter

Studio Job en Cole & Son behang ontdekken het Doolhof

Zowel onze ‘ eigen’  Nederlandse Studio Job als het Britse behangpapiermerk Cole & Son gebruiken de Engelse doolhoven als inspiratiebron. U weet wel, van die geweldige tuinen met heggen in structuren, waar zelfs Alice In Wonderland niet uit kwam.

Studio Job heeft o.a. de Labyrinth Chair ontworpen, evenals een mooi tafelkleed. Het Britse Cole & Son heeft het behangpapier Palace Maze ontwikkeld. Een behang uit de nieuwe Cole & Son behangcollectie The Historic Royal Palaces Wallpaper Collection.

Considered to be the most famous in the world, the Hampton Court Palace Maze has inspired this wonderfully intricate geometric wallpaper. Using softened brush-marks and a painterly style this design is presented in four colourways, each conveying a different mood – leafy green on white, offering a contemporary take on colour, soft stone and white echoing the architectural details within the gardens, black and white for a more striking optical effect and gilver on charcoal reflecting the ‘maze by moonlight’. Cole & Son

Het nieuwe Cole & Son behang Palace Maze is nu al te bestellen en leverbaar vanaf 22 september bij Luxury By Nature.

Het spreekt voor zich dat beide collecties elkaar perfect aanvullen. Voor welke kleurcombinatie je ook gaat. Het wordt altijd a-Maze-ing!

Palce Maze behang van Cole & Son is te koop via Luxury By Nature

Palce Maze behang van Cole & Son is te koop via Luxury By Nature

Studio Job Labyrinth Chair

De strakke stijlvolle Studio Job Labyrinth Chair

Studio Job tafelkleed Labyrinth

Voor op de picnic tafel of gewoon thuis: Het Studio Job tafelkleed Labyrinth

Post to Twitter

Cole & Son’s The Historic Royal Palaces Wallpaper Collection

clock court historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeerAl eerder hebben we geschreven over de nieuwe langverwachtte behangcollectie van Cole & Son. En eindelijk is het dan zover. De sfeerfoto’s van Cole & Son’s The Historic Royal Palaces Wallpaper Collection zijn er!

Behang Geïnspireerd op 5 Paleizen

De behang designers van het Britse Cole & Son behangmerk hebben zich voor deze nieuwe collectie laten inspireren door de 5 oude bekende Engelse kastelen. In Engeland een begrip en aangeduid met The Historic Royal Palaces. Het gaat hier om Hampton Court Palace, Tower of London, Banqueting House, Kensington Palace en Kew Palace. Kastelen en locaties die vandaag de dag nog steeds open zijn voor publiek!

Nieuwe Behangcollectie Goed Onderling Te Combineren

De nieuwe collectie heeft architectonische en botanische invloeden. Van panelen en friezen, tot aan vogels, struiken, bomen en planten. Zelfs het bekende doolhof uit een van paleizen is als geometrisch patroon terug te vinden op het behang.

De nieuwe behangcollectie laat zich onderling bovendien goed combineren. Zo maakt u met Library Panel en de Library Frieze eenvoudig borders, waar ieder ander behang weer boven kan. Ook de Queens Key laat zich gemakkelijk combineren. Tel daar de verschillende borders bij op, en u kunt eindeloos variën.

Hieronder hebben we enkele sfeerafbeeldingen voor u geplaatst. Zodat u zich kunt laten inspireren.

 

Cole & Son’s The Historic Royal Palaces Wallpaper Collection kopen

Cole & Son’s The Historic Royal Palaces Wallpaper Collection is vanaf 22 september 2013 wereldwijd te koop, en kunt u nu al bekijken bij Luxury By Nature.

royal garden historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeer

regalia historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeer palace maze queens key historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeer queens key-border  historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeer library-panel historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeer historic royal palaces cole son behang kings mirror luxury by nature sfeer great vine historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeer exoticks historic royal palaces cole son behang luxury by nature sfeer

 

De website van Cole & Son vindt u hier.

Post to Twitter

Pompeian Behang Van Cole And Son In More Than Classic

Pompeian Behang van Cole and Son Uit de Cole and Son behangcollectie Contemporary Restyled

Pompeian Behang van Cole and Son heeft een harlekijnsruit met schaduwwerking. Uit de Cole and Son behangcollectie Contemporary Restyled

Pompeian behang van Cole and Son heeft een patroon van een harlekijnsruit met schaduwwerking. Daarmee lijkt het alsof het behang reliëf heeft. Het behang is zo bijzonder mooi, dat het speciale aandacht krijgt in de 75e editie van het blad More Than Classic, de speciale jubileum editie. (More than Classic abonnee worden? Klik hier)

Pompeian Behang van Cole and Son

Het Pompeian behang is vernoemd naar de beroemde stad uit het beroemde Romeinse Rijk: Pompeï. De schaduwwerking die het behang heeft is werkelijk geweldig mooi. En bovendien enorm van deze tijd. Sowieso zijn geometrische behangpatronen aan een enorme opkomst bezig. Niet alleen in fashion, ook in het interieur. Daarnaast heeft de harlekijnsruit ook iets klassieks en stijlvols. In de film The Great Gatsby wordt een look-a-like van het het Pompeian behang gebruikt in de slaapkamer van Leonardo di Caprio, die de rol van Mr. Gatsby speelt. Alleen is het Pompeian behang mooier. (een foto van de Great Gatsby slaapkamer vindt u onderaan dit artikel).

[Read more...]

Post to Twitter

The Historic Royal Palaces Collection, Cole and Son via Luxury By Nature

cole and son behang historic royal palaces via luxury by natureThe Historic Royal Palaces Collection van Cole and Son is een nieuwe behangcollectie geinspireerd op de paleizen van weleer. Het behang The Historic Royal Palaces Collection behang is verkrijgbaar via Luxury By Nature.

The Historic Royal Palaces Collection Behang patronen

De collectie The Historic Royal Palaces Collection van Cole and Son bestaat uit schitterende behangpatronen geinspireerd op de architectuur, botanica en het interieur uit historische koninklijke paleizen. Zo is er het behang ‘Royal Garden’, met schitterende takken met blad versierd met vrolijke vogels. Of een spiegelbehang met rozet, dat is opgebouwd uit oude verweerde vierkante spiegels. Voor dit behang wordt gebruik gemaakt van een vergelijkbare foliedruktechniek als Zoffany’s Quartz behancollectie Lustre Tile. Daarnaast omvat de collectie ook borders voor aan het plafond of aan de onderzijde (panelen). Of wat strakkere grafische patronen. Het maakt allemaal deel uit van het nieuwe The Historic Royal Palaces Collection van Cole and Son.

De nieuwe behangcollectie biedt u alles om uw woning om te toveren tot een waar paleis!

Voorproefje The Historic Royal Palaces Collection Behang

Hieronder een klein voorproefje van de nieuwe Cole and Son behangcollectie, die straks ook online verkrijgbaar is via Luxury By Nature. Met onder andere het behang Royal Garden.

In september 2012 lanceerde Cole and Son haar vorige behang, Fornasetti 2. Een aanvulling op het boek Fornasetti 1, van de gelijknamige Italiaanse kunstenaar.

De website van Cole and Son vindt u hier.

Royal Garden wallpaper behang Cole and Son via Luxury By Nature

Royal Garden wallpaper behang Cole and Son via Luxury By Nature

Behang collectie 'The Historic Royal Palaces' van Cole and Son behang

Behang collectie ‘The Historic Royal Palaces’ van Cole and Son behang

patroonbehang cole and son behang historic royal palaces via luxury by nature

Behangpatroon uit de nieuwe behang collectie 'The Historic Royal Palaces' van Cole and Son behang. Verkrijgbaar via Luxury By Nature.

Behangpatroon uit de nieuwe behang collectie ‘The Historic Royal Palaces’ van Cole and Son behang. Verkrijgbaar via Luxury By Nature.

Post to Twitter

Nieuwe Sanderson stof ‘Lymington Damast’ en ‘Helene’

Het Engelse behang- en stoffenmerk Sanderson heeft haar stoffencollectie uitgebreid met twee nieuwe stoffen. Sanderson stof Lymington Damast en de stof ‘Helene’.

De stof ‘Lymington Damast’ is al jaren lang favoriet van klanten van Sanderson. De kleuren zijn nu vernieuwd zodat ze goed uitkomen in moderne interieuren. En er is tevens een aanvullend assortiment met zachte, neutrale tinten en moderne, diepe kleuren. Dankzij de halfgrote schaal van dit ontwerp, de zachte textuur en de duurzame kwaliteit is deze collectie ideaal voor gebruik voor zowel gordijnen als bekleding.

De Sanderson stof ‘Helene’ is een collectie van acht satijnen weefstoffen, waaronder bloempatronen, damasten en abstracte patronen met een klassieke, symmetrische streep. De ontwerpen zijn beschikbaar in een selectie ingetogen kleuren en zijn allen geschikt voor gordijnen.

De stoffen Lymington Damast en Helene zijn nieuw en verkrijgbaar via Luxury By Nature.

sanderson-lymington-damask-stof luxury by nature

De stof Lymington Damask van Sanderson heeft een serie nieuwe kleuren, die goed uitkomen in moderne interieuren. Ideaal voor gebruik voor zowel gordijnen als bekleding.

Post to Twitter

Lexington Art Deco Behang Collectie: Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna van Zoffany

berkeley behang zoffany via luxury by natureLexington Behang van Zoffany

De nieuwe Lexington behang collectie van het Engelse merk Zoffany bestaat uit een combinatie van vinylbehang en vliesbehang (non-wovens). Een op Art Deco geïnspireerde behangserie, waarbij gebruik wordt gemaakt van schitterende innovatieve reliëf effecten, metallic en folies.

Weelderig en vol van textuur, het nieuwe behangpapier wordt gemaakt met een nieuwe ‘scatter’ techniek, waarbij fijne doorschijnende kralen worden aangebracht op het oppervlak van het ontwerp, en creërt daarmee een luxe sprankelend effect.

“De Lexington behang collectie bestaat uit vier verschillende ontwerpen – Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna – en hebben stuk voor stuk een eigentijds design, dat perfect de tijdgeest vangt van het decoratieve Art Deco-tijdperk.”

tivoli behang van zoffany via luxury by nature

Het behang van Zoffany is ontworpen in Engeland. Tijdens dit proces hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de ambachtelijke technieken die in de Art Deco-periode populair waren, zoals decoratief lakwerk, rijk inlegwerk van hout en metaal, uitgebreide geglazuurde mozaïeken en kenmerkende architectonische decoratie.

Lexington behang zoffany uit Lexington behangcollectie via luxury by nature

De behangen Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna zijn onderling goed combineren en liggen ook qua kleur in elkaars verlengde. Daarnaast combineert de nieuwe behangcollectie uitstekend met de Zoffany Quartz behangcollectie. Waar ook diverse op de Art Deco-periode geinspireerde behangen in staan.

Vienna behang uit Lexington collectie Zoffany via luxury by nature

De Lexington behangpapiercollectie van Zoffany is online te koop via Luxury By Nature. Hier kunt u ook een behangstaal opvragen van het behang Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna. Of kijk op de website van Zoffany.

tivoli behang zoffany old gold luxury by nature sfeer met glaswerk

 

Post to Twitter

Amazing Models Tentoonstelling: Museum Boerhaave

De tentoonstelling Amazing Models laat diverse 18e en 19e eeuwse anatomische modellen zien.

In museum Boerhaave te Leiden kunt u van 21 november 2013 t/m 1 juni 2014 terecht voor de tentoonstelling Amazing Models, een bijzondere expositie van unieke 18e en 19e eeuwse anatomische modellen gemaakt uit was. Deze anatomische modellen speelden vroeger een belangrijke rol in de verspreiding van medische kennis in Europa.

De tentoonstelling Amazing Models is tot stant gekomen met de Universiteit van Bologna en het Josephinum in Wenen. En het is voor het eerst dat enkele objecten uit Wenen en Bologna in Nederland te zien zullen zijn!

Klassieke anatomische modellen voor in het interieur

Het menselijk lichaam blijft onverminderd populair en de verwachtingen voor Amazing Models zijn dan ook hoog gespannen. Vorig jaar werd de tentoonstelling Body Worlds door ruim 200.000 bezoekers bezocht. Met het oog op deze trend heeft Luxury By Nature klassieke anatomische beelden en écorché modellen aan haar interieurcollectie toegevoegd. Deze anatomische beelden van gips passen in zowel een modern als klassiek interieur en zijn evengoed intrigerend!

Amazing Models is te zien van 21 november 2013 t/m 1 juni 2014.

Dit gipsen borstbeeld naar Houdon van een écorché model toont de spieren in het gezicht en bovenlichaam.

Post to Twitter

Opgezette Paddenstoelen Onder Glazen Stolp

Diverse opgezette paddenstoelen onder een glazen stolp vindt u bij Luxury By Nature

Wie wel eens bij Lion Noir heeft gegeten, weet hoe intrigerend opgezette paddenstoelen in glazen stolpen zijn!

Iedereen die wel eens bij het geweldige restaurant Lion Noir wat heeft gegeten of gedronken weet meteen wat ik bedoel met de opgezette paddenstoelen onder een glazen stolp. Want bij restaurant Lion Noir staan er een aantal achter de bar. Ik heb het eens nagevraagd aan de barman, en het zijn antieke paddenstoelen van papier marché. Vroeger werden die gemaakt om te worden gebruikt als lesmateriaal.

Opgezette paddenstoelen onder glazen stolp

Bij Luxury By Nature hebben we nu iets vergelijkbaars. Het zijn ook paddenstoelen onder een glazen stolp. Maar dan afgietsels van echte paddenstoelen, die vervolgens nog eens met de hand tot in detail levensecht zijn beschilderd. We hebben ze in mooie kleurcombinaties ondergebracht onder diverse stolpen. En deze opgezette paddenstoelen kun je hier online bekijken en kopen. Zodat je er ook thuis van kunt genieten.

Reserveren voor het restaurant doe je trouwens hier. En nee, de paddenstoelen van Lion Noir zijn niet voor de verkoop.

Diverse opgezette paddenstoelen onder een glazen stolp

Post to Twitter

Bijzondere Bontsprei of Bontplaid collectie

Bent u op zoek en wilt u een mooie luxe zachte bontsprei of bontplaid kopen? Echt iets bijzonders, voor een scherpe prijs? Dan moet u zeker eens kijken op de website van Luxury By Nature. Hier vindt u een uitgebreide collectie van bijzondere bontspreien en bontplaids.

Verschillende soorten bont

Er zijn bontplaids en bontspreien van bijvoorbeeld gekamde geit. U zou het niet verwachten, maar het is lekker zacht en kan bovendien tegen een stootje. Naast geitenbont is er ook schapenbont. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren konijnenbont. Een konijnenbontplaid is super zacht, en leverbaar in wit konijnenbont, bruin konijn, wild konijnenbont en natuurlijk in het zwart.

Vossenbontsprei en Vossenbontplaid

Voor wie helemaal ‘los’ wil gaan, is er natuurlijk de sprei van vossenbont. De bruine vos om precies te zijn. Opgebouwd uit mooie stukken, wat deze sprei een uniek karakter geeft. Daarnaast heeft Luxury By Nature  ook een bontsprei van zilvervos, afgezet met een dikke rand wasbeer. Hoe luxe is dat!?!

Toepassingen Bontsprei en Bontplaid

Een bontsprei of bontplaid is behalve mooi op de bank, ook heerlijk om onder te slapen. Een plaid of sprei van geitenbont of schapenbont is zo sterk, dat deze ook als vloerkleed kan dienen in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Bontsprei van vos met een schapenvacht kleed.

Bontsprei van geitenbont.

Post to Twitter

Opening Abercrombie & Fitch Amsterdam: 13 december 2012

De datum voor de opening van Abercrombie & Fitch voor Amsterdam is bekend. Donderdag 13 december 2012 zal na een flinke verbouwing eindelijk het langverwachte Abercrombie & Fitch flagshipfiliaal in Amsterdam haar deuren openen voor het grote publiek!

Abercrombie & Fitch Amsterdam komt in het voormalige historiche pand van warenhuis Metz & Co., op het adres Leidsestraat 32-34.  Deze locatie kwam vrij nadat Metz en Co. in april verhuisde naar een pand iets verderop.

Abercrombie Amsterdam krijgt ook Abercrombie Kids

Het Nederlandse Abercrombie & Fitch zal in Amsterdam ruimte bieden aan zowel Abercrombie & Fitch als aan Abercrombie Kids. Dus ook  ouders met kinderen (doepgroep 7 – 14 jaar) kunnen er straks vanaf december terecht.
Tekenend voor Abercrombie zijn de mooie historische panden. Zoals Abercrombie Parijs zit aan de Champs-Elysées en Abercrombie London op het Savile Row, tussen de kleermakers. Vlakbij het chique Little Bond Street. Bedacht en ontworpen door Selldorf Architects.

Abercrombie’s marketingmix voor uw interieur

Een bezoek aan Abercrombie is altijd een bijzondere ervaring. Omdat men alle zintuigen prikkelt. Naast mooi personeel maakt men gebruik van geurmarketing. En is het pand voorzien van schitterende donkere kasten met zeer gericht led-, zodat de kleding goed wordt uitgelicht. Dat een goed lichtplan veel voor een interieur kan doen, blijkt wel uit het feit dat men niet tot nauwelijks direct licht gebruikt. Maar bijna alleen maar indirect licht.
Abercrombie & Fitch Mark Beard schilderijDaarnaast maken ook enorm grote schilderingen deel uit van het Abercrombie interieur. De schilderijen die men hier gebruikt komen van de hand van vaste huisschilder Mark Beard. Het zijn blikvangers die in zichtlijnen hangen.
En er is nog meer kunst bij Abercrombie. Want naast de schilderijen van Mark Beard staat er vaak ook nog een groot bronzen standbeeld.
Tot slot is er altijd nog de kop van een opgezette Moose, het logo van Abercrombie & Fitch. En in veel gevallen ook nog vintage ski’s of peddels.
Opgezette dieren en vintage gebruiksvoorwerpen zoals peddels, decoratieve antieke boekjes en glazen stolpen met een object zijn ideale manieren om meer sfeer in uw huis te brengen. Behalve voor winkels werkt het ook goed voor bars en restaurants.
Happy shopping bij Abercrombie & Fitch Amsterdam vanaf 13 december 2012.
“>

Post to Twitter

Woonbeurs 2012 Seasons Juttershuis: luxury by nature

Tot en met zondag 30 september 2012 kun je terecht in de RAI te Amsterdam voor de Woonbeurs. Het woonevenement van Nederland, voor wie graag met zijn huis bezig is.

Het aanbod van deelnemers aan de Woonbeurs Amsterdam is weer zorgvuldig gekozen. Ontdek en geniet van nieuw talen in Design City. Bezoek de allermooiste desingmerken van Nederland in de Dutch Design Special. En ontdek de nieuwste woonproducten en collecties van grote en kleine merken. Tot slot kunt u zich laten inspireren door de huizen die zijn ingericht door uw favoriete woonbladen.

Seasons Juttershuis Woonbeurs

Ook woonblad Seasons Magazine heeft een ‘huis’ op de Woonbeurs ingericht. Waarbij de New England woonstijl centraal staat. Een heus Juttershuis heeft topstylist Annelies Morris voor de beurs gecreeërd, dat vol staat van de bijzondere naturalia en luxe woonaccessoires. Mooie grote schelpen op voet, nautilusbekers, vitrinekastjes en stolpen. Naast vintage roeispanen, edelsten en mineralen en antieke decoratieve boekjes.

Een deel van het bijzondere assoritment dat in het Juttershuis van de Seasons stand is terug te vinden, is te koop via luxurybynature.nl.

More Than Classic Stand Woonbeurs

Als u naar de Woonbeurs gaat, neem dan ook eens een kijkje in de stand van het woonblad More Than Classic. Het woonhuis van More Than Classic is dit jaar ingericht door interieurontwerper Steven van Manen. Een bijzonder mooi langwerpig huis. Chique, modern, vol licht en kleur. Ook hier weer alle ruimte voor gepolijste nautilusschelpen, ballonvisjes (kogelvisjes), bijzondere koffietafelboeken, mooie mineralen als bergkristal, amethist, roze kwarts en celestiet. En…. een lief leuk eendje bij het bad.

Bezoek Woonbeurs Amsterdam

openingstijden

Dinsdag 25 september t|m zondag 30 september 2012
Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur
Avondopening op donderdag 27 en vrijdag 28 september tot 22.00 uur

locatie
Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Post to Twitter

AQUARIUS Shop For A Week Juni 2012

The Wunderkammer heeft voor juni 2012 (8 juni – 17 juni 2012) als thema ‘AQUARIUS’ meegekregen. Initiators en bloemisten Florian Seyd en Ueli Signer brengen u – onder de noemer Shop For A Week - een mix van galerie, leefruimte en winkel. Waar bloemen, planten en de objecten die ze tijdens hun reizen tegenkomen, samen met curiosa en naturalica op een onnavolgbare wijze tentoonspreiden.

Wij van LuxuryByNature.nl vinden dat een ieder die geinteresseerd is in wonen en styling dit moet gaan zien. Want ieder jaar is het meeer dan inspirerend en een blevenis.

Shop For A Week: AQUARIUS

Hoe deze zomer het thema AQUARIUS door Florian Seyd en Ueli Signer wordt ingevuld is nog even gissen. Maar hoornkoraal, waaierkoraal, krabben, zeesterren en vissen zullen ongetwijfeld alom vertegenwoordigd zijn. Naast schitterende bloemen en planten. En natuurlijk werk van de Duitse kunstenaar Klaus Dupont.

Tijdelijke winkel: Shop For A Week AQUARIUS

De AQUARIUS Shop For A Week is echt tijdelijk. Alleen dan en alleen in de Shop For A Week kunt u al het moois kopen. En wat voor kunst, curiosa en naturalica geldt; ieder object is uniek.

Misschien komen we elkaar straks tegen.

Lokatie

Inmiddels bekend: Kerkstraat 163 – 165, Amsterdam

Van

8 – 17 juni 2012

Openingstijden

Dagelijks, van 10:00 – 19:00 uur

Post to Twitter

Commercial Opium Yves Saint Laurent Jaguar en Emily Blunt

Wij van luxurybynature.nl zijn zeer geinspireerd door de nieuwe commercial van Yves Saint Laurent voor de geur Opium, met Emily Blunt en een jaguar in de hoofdrol.

De muziek, het decor, Emily Blunt en natuurlijk de jaguar. Het creëert een eigen wereld voor een krachtige vrouw/persoon. Het is een prachtige strijd in schoonheid.

Niet voor iedereen is een jaguar voor thuis weggelegd. Een enkeling zal de gelukkige zijn, voor wie luxurybynature.nl een prachtig exemplaar kan leveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Read more...]

Post to Twitter