Behang

Kleur in het interieur is weer helemaal terug. Daarom kunt u bij Edwin Huisman van HUIS Interieurontwerp te Amsterdam  - naast kleuradvies - ook terecht voor een grote diversiteit aan behangsoorten. Waaronder veel Engels behang en behang voor de kinderkamer.

Zo kunt u bij ons (ook online) terecht voor behang van de merken Sanderson, Harlequin, Zoffany en The Little Greene Wallpaper.

Speciaal voor de jongenskamer en meisjeskamer is er Room Seven. Jongensbehang en meisjesbehang dat helemaal aansluit op de belevingswereld van de kids van nu!

In de webshop van HUIS Interieurontwerp – LuxuryByNature.nl – is het behang van Sanderson, Harlequin, Arte , Room Seven Kinderkamerbehang en The Little Greene ook online te bestellen.  We bezorgen in zowel Nederland als België. Gratis verstuurd bij besteding vanaf € 150,-.

Daarnaast ontvangt u korting bij besteding vanaf 10 rollen behang! Uw korting kan daarbij oplopen tot maar liefst 15%!

Liever het behang eerst bekijken? Maak vrijblijvend een kijkafspraak om in Amsterdam onze behangboeken van Sanderson Behang, Harlequin Behang, Room Seven Behang en The Little Greene in te kijken. Mail naar info@luxurybynature.nl o.v.v. Behang inkijken.

Post to Twitter