Stoffering

Het is een heerlijke luxe om ’s morgens wakker te worden om in een weelde van warme tapijten door uw interieur kunnen lopen. Gelukkig kan het weer en zijn tapijten terug, helemaal “in”. Mede omdat we ons bij de inrichting van uw interieur niet meer hoeven te beperken tot standaardkleuren– en vormen. Tapijten zijn een sterk individueel gegeven geworden. Die uw interieur tot een harmonieus en warm geheel omtoveren.

Daarom werken we ook met uiteenlopende leveranciers, zodat er altijd een carpet is dat op uw woonwensen naadloos aansluit. Met natuurlijke materialen als wol, linnen, zijde, bamboo, katoen, leer en hennep in de hoofdrol. Van geweven kelims tot weldadige hoogpolige tapijten. En van klassiek tot trendy, we bieden u een ruime keus.


 

Tot slot zijn er nog de klassieke carpetten van De Koning Is Thuis .

 

  

Raamdecoratie

 

En ook op gordijngebied werken we samen met specialisten.  Alles kan op maat gemaakt worden. Van mooie kamerhoge gordijnen tot lederen jalouziën, van panelgordijnen tot massief houten shutters.

Sunway is toonaangevend in de hedendaagse raambekleding. Verfrissend vernieuwend en invonatief.

Kussen- en stoffencollectie

 

Daarnaast hebben we natuurlijk een bijzonder stoffen- en kussencollectie van linnen en zijden, van onder andere de La Cuona , Voghi en mogen we de exclusieve stoffen voeren van  Le Grand fabrics.

De een nog mooier dan de ander. En vinden we niet wat we hebben bedacht, dan zoeken we door naar de juiste stof, kleur of print. Want stoffering is erg belangrijk.

Post to Twitter