Sanderson Behang Caverley Kopen

Het behangboek Sanderson Caverley van Luxurybynature.nl
Het behangboek Sanderson Caverley van Luxurybynature.nl

Wie het Sanderson behang Caverley wil kopen is bij Luxurybynature.nl, de webshop van interieurontwerper Edwin Huisman, aan het goede adres. Want bij luxurybynature.nl kunt u al het behang van Sanderson kopen. Zo kunt u er bijvoorbeeld kennismaken met het schitterende Sandersonbehangboek Caverley.

SandersonBehangboek Caverley

Het Sandersonbehangboek Caverley biedt in totaal 9 verschillende behangpatronen, met ieder een eigen identiteit. Stuk voor stuk ‘tijdloze klassiekers’ die in veel gevallen te combineren zijn met het zelfde patroon in Sanderson stof. En natuurlijk kunt u iedere Sandersonbehangsoort uit Caverley in meerdere kleuren kopen.

Sanderson Behang Caverley Druktechniek

Sanderson toilebehang 'Aesops Fables'

Wie denkt dat Sanderson Behang eenvoudig wordt gemaakt heeft het mis. Sanderson hanteert nog steeds verschillende druktechnieken voor de verschillende soorten behang. Zo zijn de Sanderson behangsoorten uit het behangboek Caverley ’Palampore’, ‘Porcelain Garden’, Adele’, Mauritius’ en ’Aesop’s Fables’ gedrukt via het klassieke gravure princiepe. En wordt het behang ‘Midsummer Rose’ via tampondruk gemaakt.

Sanderson Behang Strepen

Voor het klassieke Engelse streepjesbehang kunt u bij Sanderson ook zeker terecht. Zo maakt de serie ‘New Tiger Stripes’ deel uit van de Caverley-behangcollectie. Een serie die zich prima laat combineren met de vele streepjesstoffen van Sanderson.

Sanderson Behang Caverley Kopen: LuxuryByNature.nl

Hieronder een greep uit de collectie van het SandersonBehangboek Caverley. U kunt dit behang natuurlijk ook online kopen bij LuxuryByNature.nl. Bovendien kunt u hier ook terecht voor de stoffen van Sanderson. Een telefoontje of e-mail is vaak al voldoende.

New Tiger Stripes behang en stoffen van Sanderson

Uit de behangcollectie van Sanderson Caverley: New Tiger Stripes behang

 

Het patroon van het Sanderson behang Porcelain Garden is afgeleid van Chinees met de hand beschilder behang, begin 19e eeuw.

Sanderson Behang Mauritius lijkt haast met waterverf opgezet. Gebaseerd op een Frans katoenpatroon uit de 19e eeuw met schelpen, koraal en planten. Opgezet in kleuren als antiek rood, koraal en ivoor. Dit Sanderson Behang is o.a. te koop bij LuxuryByNature.nl

Een mooi voorbeeld van hoe Sanderson Behang zich laat combineren met Sanderson stof.

 

Sanderson Paisley Circles combineert het klassieke Paisley Patroon met cirkels.

Uit het Sandersonbehangboek Caverley: het behang Adele.

Post to Twitter

Speak Your Mind

*