Bijzondere Bontsprei of Bontplaid collectie

Bent u op zoek en wilt u een mooie luxe zachte bontsprei of bontplaid kopen? Echt iets bijzonders, voor een scherpe prijs? Dan moet u zeker eens kijken op de website van Luxury By Nature. Hier vindt u een uitgebreide collectie van bijzondere bontspreien en bontplaids.

Verschillende soorten bont

Er zijn bontplaids en bontspreien van bijvoorbeeld gekamde geit. U zou het niet verwachten, maar het is lekker zacht en kan bovendien tegen een stootje. Naast geitenbont is er ook schapenbont. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren konijnenbont. Een konijnenbontplaid is super zacht, en leverbaar in wit konijnenbont, bruin konijn, wild konijnenbont en natuurlijk in het zwart.

Vossenbontsprei en Vossenbontplaid

Voor wie helemaal ‘los’ wil gaan, is er natuurlijk de sprei van vossenbont. De bruine vos om precies te zijn. Opgebouwd uit mooie stukken, wat deze sprei een uniek karakter geeft. Daarnaast heeft Luxury By Nature  ook een bontsprei van zilvervos, afgezet met een dikke rand wasbeer. Hoe luxe is dat!?!

Toepassingen Bontsprei en Bontplaid

Een bontsprei of bontplaid is behalve mooi op de bank, ook heerlijk om onder te slapen. Een plaid of sprei van geitenbont of schapenbont is zo sterk, dat deze ook als vloerkleed kan dienen in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Bontsprei van vos met een schapenvacht kleed.

Bontsprei van geitenbont.

Post to Twitter

Comments

  1. I do believe all of the ideas you have offered on your post.
    They are really convincing and can definitely work. Still,
    the posts are very short for beginners. May
    you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

Speak Your Mind

*