Emma Bridgewater Behang En Stoffen

Op verzoek van en in samenwerking met het Engelse behangmerk Sanderson heeft de bekende populaire designer Emma Bridgewater een schitterende behang en stoffencollectie ontworpen.

Emma Bridgewater is in Nederland bekend om haar bijzondere beschilderde aardewerk. Een hit in zowel Engeland als in Nederland. Niet zo vreemd dus dat Sanderson de samenwerking zocht.

De Emma Bridgewater behangcollectie bestaat o.a. uit de behangpatronen Coral, en Polka Dots, met vrolijke stippen. Het Daisy Spot behang heeft een mooi rond werkje. Floral Damask is een echt damask patroon zoals alleen zij dat kan bedenken. En Splatter voert ons terug naar vroeger, toen we met ecoline op een raampje spatten mochten maken. Sweat pea heeft vrolijke erwten. En het behang The Dresser tot slot, geeft een kijkje in de kast van Emma. Overigens is dat laatste behang heel erg breed.

De Emma Bridgewater interieurstoffen zijn geschikt voor meubels die licht worden gebruikt. Als ook voor het maken van spreien, kussens en gordijnen.

Veel van de meubelstoffen zijn ook als behang verkrijgbaar. Maar er zijn ook stoffen die niet als behang verkrijgbaar zijn, zoals de Polka Stripe stof. Love, Figs en Pomegranate. De stof van The Dresser is overigens in stof in meer kleuren beschikbaar, dan bij het behang.

De Emma Bridgewater stoffen en behang papier collectie is online en in de showroom verkrijgbaar via Luxury By Nature.

Hearts bedroom portrait polka dot emma bridgewater behang sanderson luxury by nature coral sfeer

Post to Twitter

Speak Your Mind

*