Lexington Art Deco Behang Collectie: Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna van Zoffany

berkeley behang zoffany via luxury by natureLexington Behang van Zoffany

De nieuwe Lexington behang collectie van het Engelse merk Zoffany bestaat uit een combinatie van vinylbehang en vliesbehang (non-wovens). Een op Art Deco geïnspireerde behangserie, waarbij gebruik wordt gemaakt van schitterende innovatieve reliëf effecten, metallic en folies.

Weelderig en vol van textuur, het nieuwe behangpapier wordt gemaakt met een nieuwe ‘scatter’ techniek, waarbij fijne doorschijnende kralen worden aangebracht op het oppervlak van het ontwerp, en creërt daarmee een luxe sprankelend effect.

“De Lexington behang collectie bestaat uit vier verschillende ontwerpen – Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna – en hebben stuk voor stuk een eigentijds design, dat perfect de tijdgeest vangt van het decoratieve Art Deco-tijdperk.”

tivoli behang van zoffany via luxury by nature

Het behang van Zoffany is ontworpen in Engeland. Tijdens dit proces hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de ambachtelijke technieken die in de Art Deco-periode populair waren, zoals decoratief lakwerk, rijk inlegwerk van hout en metaal, uitgebreide geglazuurde mozaïeken en kenmerkende architectonische decoratie.

Lexington behang zoffany uit Lexington behangcollectie via luxury by nature

De behangen Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna zijn onderling goed combineren en liggen ook qua kleur in elkaars verlengde. Daarnaast combineert de nieuwe behangcollectie uitstekend met de Zoffany Quartz behangcollectie. Waar ook diverse op de Art Deco-periode geinspireerde behangen in staan.

Vienna behang uit Lexington collectie Zoffany via luxury by nature

De Lexington behangpapiercollectie van Zoffany is online te koop via Luxury By Nature. Hier kunt u ook een behangstaal opvragen van het behang Berkeley, Tivoli, Lexington en Vienna. Of kijk op de website van Zoffany.

tivoli behang zoffany old gold luxury by nature sfeer met glaswerk

 

Post to Twitter

Speak Your Mind

*