Nieuwe Sanderson stof ‘Lymington Damast’ en ‘Helene’

Het Engelse behang- en stoffenmerk Sanderson heeft haar stoffencollectie uitgebreid met twee nieuwe stoffen. Sanderson stof Lymington Damast en de stof ‘Helene’.

De stof ‘Lymington Damast’ is al jaren lang favoriet van klanten van Sanderson. De kleuren zijn nu vernieuwd zodat ze goed uitkomen in moderne interieuren. En er is tevens een aanvullend assortiment met zachte, neutrale tinten en moderne, diepe kleuren. Dankzij de halfgrote schaal van dit ontwerp, de zachte textuur en de duurzame kwaliteit is deze collectie ideaal voor gebruik voor zowel gordijnen als bekleding.

De Sanderson stof ‘Helene’ is een collectie van acht satijnen weefstoffen, waaronder bloempatronen, damasten en abstracte patronen met een klassieke, symmetrische streep. De ontwerpen zijn beschikbaar in een selectie ingetogen kleuren en zijn allen geschikt voor gordijnen.

De stoffen Lymington Damast en Helene zijn nieuw en verkrijgbaar via Luxury By Nature.

sanderson-lymington-damask-stof luxury by nature

De stof Lymington Damask van Sanderson heeft een serie nieuwe kleuren, die goed uitkomen in moderne interieuren. Ideaal voor gebruik voor zowel gordijnen als bekleding.

Post to Twitter

Speak Your Mind

*